Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Novgen Digital Energy Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, η Novgen παράγει μονοφασικούς, τριφασικούς και υβριδικούς μετατροπείς, μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας για κατοικίες και όλα σε μία λύση για μικρά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.Τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και παραγωγής μας είναι αφιερωμένα στην καινοτομία προϊόντων και τεχνολογίας και τη σκοπιμότητα, ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε γρήγορα τις τάσεις της αγοράς και να παρέχουμε στους χρήστες εξατομικευμένα προϊόντα και λύσεις.

 

* 26 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας

* Μια λύση ολοκληρωμένης χρήσης

* Τοπική υποστήριξη πριν από την πώληση και μετά την πώληση

* Ισχυρή ικανότητα Ε&Α

 

Η Novgen παρέχει εύκολα εγκατεστημένα και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα με αξιόπιστες, μακροχρόνιες επιδόσεις και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Shenzhen NOVGEN Digital Energy Co., Ltd είναι θυγατρική του ομίλου JIAWEI ((κωδικός μετοχών:300317), αφιερωμένη στην προώθηση του τομέα των λύσεων αποθήκευσης ενέργειας που επικεντρώνονται στον χρήστη.Η βασική μας αποστολή είναι να καθοδηγήσουμε την εισαγωγή ασφαλώνΣτην NOVGEN, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρής ενέργειας που βασίζονται σε μια φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον πελάτη.Οδηγούμαστε από μια αδιάκοπη δέσμευση για συνεχή καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι παρέχουμε ανταγωνιστικά, αξιόπιστα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Η VIDIS, η ευρωπαϊκή έδρα μας στο Αμβούργο της Γερμανίας ιδρύθηκε το 1983.διασφαλίζοντας ότι η λύση αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας του μπαλκόνι σας παραμένει αποτελεσματική και αξιόπιστη για τα επόμενα χρόνια.

 

Συμμετέχετε στην NOVGEN σε ένα ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον, όπου η ηλιακή ενέργεια γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας.

Κίνα Shenzhen Novgen Digital Energy Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Shenzhen Novgen Digital Energy Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : NOVGEN

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 50M-80M

Ιδρύθηκε Έτος : 2023

Εξαγωγή pc : 90% - 100%